MÖT VÅRA PARTNERS

CSG | Premium Partner

CSG hjälper ledande media- och telekomföretag att genomföra affärstransformationer och förändringar av kunders affärsmodeller. Under de senaste 35 åren har CSG levererat digitala lösningar för att hantera kunders intäktshantering inom varje steg i kundlivscykeln. Vi är en betrodd partner som driver digitala transformationer för globala varumärken så som 3, Tele2, Telia, Arrow Electronics, AT&T, Bharti Airtel, Comcast, DISH, iFlix, MTN, TalkTalk, Telefonica, Telstra och Verizon. För mer information, besök www.csgi.com →

AFFÄRSVÄRLDEN | Strategisk Mediepartner

www.affarsvarlden.se →

LOOPS EDUCATION | Partner

Efter att ha hjälpt företag och mer än en miljon svenska skolbarn att digitalisera sitt lärande vet vi att förmågan att kunna hantera och leva under konstant förändring är kritiskt för att utvecklas. Loops för samman 10 års arbete med pedagogisk processledning och digital design av lärande i ett  ramverk som effektiviserar lärande, förändringsprocesser och snitslar ut varje team-, arbetsgrupp, eller individs specifika läranderesa.

www.loops.education →

CONNECT | Partner

www.connectsverige.se →

B3 | Partner

Vi skapar morgondagens möjligheter inom digitalisering. 

B3 Consulting Group är idag ett av Sveriges snabbast växande konsultbolag inom IT och Management. Hos oss möter du över 500 medarbetare som arbetar med allt från analys och strategi till förändringsledning och utveckling. I våra kunduppdrag är vi delaktiga i alla faser av digital transformation, från analys och strategi till realisering.

Det handlar både om ny teknik och nya affärsmodeller, med nya kundbeteenden och nya arbetssätt:

  • Vi har byggt en ny digital plattform för SF Bio och Nordens största biografkedja.
  • Vi utvecklar det digitala kundmötet för populära besöksmål som Gröna Lund, Kolmården och Skara Sommarland.
  • Rachel Brathen, även känd som Yoga Girl, har miljoner följare på Instagram. Nu har hennes community fått en ny gemensam digital plattform där de kan samlas på sina egna villkor.

www.b3.se →

ENERGIMYNDIGHETEN | Partner

www.energimyndigheten.se →

IFI | Partner

Institutet för informationsteknologi (IFI) är en oberoende organisation som erbjuder dig och din organisation den senaste kunskapen inom en rad olika ämnesområden som t.ex. IT-juridik, avtal, sourcing, digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi erbjuder kompetensutveckling och livslångt lärande genom öppna och verksamhetsinterna utbildningar, certifieringsprogram, event och inspirationsseminarier.

www.ifi.se →

BAN | Business Architect Network

Business architect network

Business Architect Network (BAN) är ett alumninätverk för certifierade affärsarkitekter. BAN syftar till att uppmuntra och underlätta kompetensdelning samt att stimulera till diskussion om affärsutveckling avseende verksamhetsarkitektur och affärsmodeller. Nätverket vill också stärka och utveckla rollen som affärsarkitekt på arbetsplatsen.

BAN grundades 2007 av Linus Malmberg och Björn-Erik Willoch, våra ledande instruktörer för utbildningsprogrammet Certified Business Architect på Cordial.

www.cordial.se →