OSS MÖTER DU PÅ SCENEN

Björn-Erik Willoch | Cordial

MODERATOR

Björn-Erik Willoch är Senior Advisor på Cordial och har över 25 års erfarenhet inom ledning och styrning i både svenska och internationella företag.

Linus Malmberg | Cordial

MODERATOR

Linus Malmberg är en av Cordials grundare, styrelseordförande och tidigare VD. Han har mer än 15 års erfarenhet från ledande positioner i stora förändringsprogram med svenska och internationella kunder.

Daniel Persson | Min Doktor

AFFÄRSUTVECKLINGSCHEF

Daniel Persson har en bakgrund som konsult inom ledarskap och verksamhetsutveckling för flera branschledande företag, bland annat Volvo Cars, Cap Gemini och Fujitsu Business Consulting Services, där han parallellt med arbetet 2014 gick Cordials utbildning till certifierad affärsarkitekt.

LÄS MER

Daniel jobbade även under en period med integration av nationella tjänster inom Region Skåne, innan han blev värvad till Min Doktor – Sveriges första digitala vårdcentral.

Under de senaste fyra åren har han som affärsutvecklingschef varit delaktig i att utveckla bolaget och leda Min Doktor till att bli den vårdgivare som myndigheterna använder som förebild när de sätter nya regelverk för hur digital vård i Sverige ska bedrivas.

De fyra största försäkringsbolagen i Sverige har valt att samarbeta med Min Doktor och den offentliga ersättningsstrukturen diskuteras idag på regeringsnivå på grund av företagets val av affärsmodell. Bolaget har idag över hundra anställda och 150 läkare kontrakterade för att möta de hittills 300 000 patienter som sökt deras vård över nätet. 2017 vann Min Doktor Årets Affärsmodellutmanare.