OSS MÖTER DU PÅ SCENEN

Daniel Persson | Min Doktor

AFFÄRSUTVECKLINGSCHEF

Daniel Persson har en bakgrund som konsult inom ledarskap och verksamhetsutveckling för flera branschledande företag, bland annat Volvo Cars, Cap Gemini och Fujitsu Business Consulting Services, där han parallellt med arbetet 2014 gick Cordials utbildning till certifierad affärsarkitekt.

LÄS MER OM DANIEL

Daniel jobbade även under en period med integration av nationella tjänster inom Region Skåne, innan han blev värvad till Min Doktor – Sveriges första digitala vårdcentral.

Under de senaste fyra åren har han som affärsutvecklingschef varit delaktig i att utveckla bolaget och leda Min Doktor till att bli den vårdgivare som myndigheterna använder som förebild när de sätter nya regelverk för hur digital vård i Sverige ska bedrivas.

De fyra största försäkringsbolagen i Sverige har valt att samarbeta med Min Doktor och den offentliga ersättningsstrukturen diskuteras idag på regeringsnivå på grund av företagets val av affärsmodell. Bolaget har idag över hundra anställda och 150 läkare kontrakterade för att möta de hittills 300 000 patienter som sökt deras vård över nätet. 2017 vann Min Doktor Årets Affärsmodellutmanare.

Christian Clemens | BRA

VD

Christian Clemens är VD för inrikesflygbolaget BRA sedan 2016. Han har tidigare varit VD för TUI i Norden och för TUI i Tyskland och Central Europa och sitter i styrelsen för Bergendahlsgruppen.

LÄS MER OM CHRISTIAN

Christian är uppvuxen med en österrikisk far och svensk mor och har efter studier i industriell ekonomi arbetat hela sin yrkesverksamma tid inom resor, transport och turism.

Inom TUI var han med och drev digitaliseringen där man gick från en uteslutande traditionell distribution via resebyråer till att sälja 80% online.

Christian är övertygad om att en av de stora drivkrafterna bakom växt och lönsamhet över längre tid är en hög NPS (Net Promoter Score). TUI i Tyskland hade en NPS på 38 och BRA har en NPS på 36.

Yasmin Tilles | Detectify

CMO

Yasmin Tilles brinner för affärsutveckling, entreprenörskap och marknadsföring. Hon har tidigare jobbat som eventchef på Webbdagarna, Sveriges ledande event om digital marknadsföring, och har i dag rollen som CMO på Detectify, IT-säkerhetsbolaget som grundades av några av världens främsta etiska hackare. Vid sidan av detta föreläser Yasmin om digital marknadsföring.

Björn-Erik Willoch | Cordial

MODERATOR

Björn-Erik Willoch är en Senior Advisor på Cordial med över 25 års erfarenhet inom ledning och styrning i både svenska och internationella företag.

Under Business Model Summit träffar du Björn-Erik som moderator där han med hög energi guidar dig genom eventet tillsammans med Linus Malmberg.

LÄS MER OM BJÖRN-ERIK

Björn-Erik var en drivande kraft i utvecklingen av Business Process Reengineering (BPR) i Skandinavien under 1990-talet när han hjälpte etablera Ernst & Young Management Consulting i regionen.

Som regional VD, och senare Global Head of Consulting på Capgemini har Björn-Erik också tillbringat en stor del av sin karriär i en internationell miljö.

Linus Malmberg | Cordial

MODERATOR

Linus Malmberg är en av Cordials grundare, styrelseordförande och tidigare VD. Han har mer än 15 års erfarenhet från ledande positioner i stora förändringsprogram med svenska och internationella kunder.

Linus träffar du som moderator under Business Model Summit där han med passion och inspiration tar dig med genom ett sekel av affärsmodellutvecklinng tillsammans med Björn-Erik Willoch.

LÄS MER OM LINUS

Linus har lett och varit stöd i transformationsarbeten för allt från små spjutspetsföretag till stora koncerner, såväl i Sverige som internationellt. Gemensamt för uppdragen har varit behovet att ställa om till nya förhållanden genom att ersätta gamla affärsmodeller med nya. De senaste åren har dock teknikdrivna transformationer stått i fokus.

Linus är i grunden jurist och ekonom med fokus på affärsstrategi, och han är en internationellt efterfrågad föreläsare och utbildare inom affärsmodeller och modern affärsutveckling.